MIAB Gruppen växer sig starkare och visar kontinuerligt bättre resultat. Nu tillsätts en ny VD för MIAB Gruppens finska bolag
N-Clean OY. Santtu Jokinen tillträder sin tjänst 23 november.

Santtu är en erfaren ledare med lång historia av arbete inom B2B-servicebranschen. Han har en lång erfarenhet av ledande befattningar från bland annat Lindström och Comforta Group. Han kommer senast från en roll som VD för en av Finlands största Idrottsförening och Hockeyklubb TPS.

–       Santtu har en civilingenjörsexamen och har haft flera ledande befattningar i olika bolag i Finland, Sverige och Storbritannien. Han har en mångsidig och omfattande erfarenhet och har haft uppdrag både som VD och affärsområdeschef. Hans breda kompetens med spets inom bland annat internationell affärsutveckling, försäljning, marknadsföring, kundupplevelse ser vi värdefulla tillgångar för att ytterligare stärka N-Clean och MIABs position framåt. Vi är väldigt glada över att välkomna Santtu i vårt bolag, säger Marie Nerg, Styrelseordförande i MIAB Gruppen.

N-Clean och MIABs positiva utveckling de senaste åren ger resultat och N-Clean fortsätter att stärka sin position i Finland och Sverige genom nya uppdrag och nyanställningar.

–       Det ska bli fantastiskt roligt att få driva N-Clean OY vidare. Jag ser fram emot att lära känna alla nya kollegor och kunder och är stolt över att vara en del av ett bolag med så fina värderingar. Jag gillar att utmana organisationen för att uppnå bättre kundnöjdhet, förbättringar i verksamheten och processeffektivitet. Här finns en stor potential i såväl våra medarbetare som våra koncept och alla möjligheter att växa oss ännu starkare på marknaden och ta nya kliv i branschen, säger Santtu Jokinen, tillträdande VD på N-Clean OY.

För mer information kontakta:

Marie Nerg, Styrelseordförande MIAB Gruppen
marie.nerg@miabab.se
070-326 58 16

Richard Toppar, VD MIAB
richard.toppar@miabab.se
070-335 53 45